Maak je woning behulpzaam met smartapparaten.

Met Google Home zet je moeiteloos een geautomatiseerd smarthome op. Kies uit duizenden apparaten om je huis comfortabeler, veiliger en zuiniger te maken.

Google Home is voorbereid op Matter en Thread.

Meer compatibiliteit en betrouwbare connectiviteit met Matter en Thread.1 Met Matter kun je je smarthome makkelijker opzetten en sneller instellen. Ook wordt je smarthome responsiever en betrouwbaarder. Thread verbetert de signaalsterkte, de capaciteit en het bereik van al je smartapparaten.

Let op de logo's van Matter en Thread op apparaten.

Makkelijk kiezen en instellen.

Omdat alle Matter-apparaten onderling en met Google Home samenwerken, is het makkelijker om apparaten te kiezen. De meeste apparaten laten zich met een paar tikken instellen.

Sneller en betrouwbaarder.

Matter-apparaten maken via wifi of Thread direct verbinding met elkaar op je thuisnetwerk en werken daardoor nog beter samen.

Bedien eenvoudig je Matter-apparaten.

Met Matter kunnen veel van je favoriete Nest-apparaten, zoals de Nest Hub Max en de Nest Mini, direct verbinding maken met je Matter-apparaten. Je hebt geen speciale apparatuur nodig.1

Behulpzame apparaten voor je hele huis.

Met Google Home laat je je Nest- en Matter-apparaten soepel samenwerken om je in huis een handje te helpen. Koppel gewoon smartapparaten met de badge Matter of Werkt met Google Home.

Overal te bedienen.

Krijg de hulp die je nodig hebt wanneer je maar wilt. Bedien met je stem of een tik op een scherm afzonderlijke smartapparaten of alle apparaten in kamers of in je hele huis, waar je ook bent.2

Vraag Google handsfree om hulp.

Heb je je handen vol of lig je al in bed? Geen probleem, Google Assistent staat voor je klaar. Gebruik een spraakopdracht om bijvoorbeeld de verlichting aan te passen, de tv uit te zetten en Routines te starten.

Zeg gewoon 'Hey Google' om aan de slag te gaan.

Bedien je huis vanaf elk gewenst apparaat.

Houd een oogje op je huis vanaf een smartdisplay, smartphone of tablet, of zelfs via je Wear OS-smartwatch.2,3

Houd een oogje op je huis, waar je ook bent.

Waar u ook bent, u kunt zien wat er thuis aan de hand is en uw apparaten beheren.4 U hoeft alleen de Google Home-app te openen.2

Je huis kan helpen, automatisch.

Stel handige routines in met Google Home en relax. Automatiseer je dagelijkse taken, van het openen van de jaloezieën en het uitdoen van de buitenverlichting tot het aanzetten van je koffieapparaat en het vergrendelen van de deuren.

Bekijk een voorbeeld van de vernieuwde Google Home-app.

Personaliseer en automatiseer je smarthome zoals jij dat wilt. Breng je huis en je dagelijkse leven op orde, verbind de apparaten die erin staan en maak het veiliger dan ooit. Meer informatie

Een gepersonaliseerde weergave van je hele huis.

In de Google Home-app krijg je een persoonlijk overzicht van alles wat er in je huis gebeurt. Zet je favoriete apparaten vast op het startscherm zodat je ze meteen ziet als je de app opent.

Je smarthome bedienen vanaf elke plek.

Bedien en beheer alle compatibele apparaten vanaf één plek. Wanneer je maar wilt, altijd en overal, op elk scherm. Moeiteloos.

Breng je huis op orde. Op je eigen manier.

Maak handige, gepersonaliseerde routines voor je apparaten. De opgefriste Google Home-app laat je smarthome voor jou werken.

Haal meer hulp in huis met Nest-services van Google.

Met services van Nest kan je smarthome nog veel meer.

Weet wat er thuis gebeurt met behulp van intelligente meldingen voor al uw camera's, deurbellen, speakers en displays.2

Meer informatie

Veiliger met Google.

Google gebruikt je apparaten en gegevens alleen om je woning slimmer te maken, op de manier die jij wilt. Je kunt er dus gerust op zijn dat je controle over je gegevens hebt en wordt gesteund door beveiliging van wereldklasse.

Een vrouw in de keuken die haar telefoon gebruikt

Laat je smarthome het werk voor je doen.

In de Google Home-app kun je duizenden compatibele apparaten voor je huis instellen, beheren, automatiseren en bedienen. Maak aangepaste routines om compatibele lampen aan te doen, te kijken hoe het weer is, het nieuws op te zetten enzovoort.4