Je smarthome is nu nog slimmer.

Het vernieuwde Google Home-platform brengt verdergaande automatisering, nieuwe manieren om camerabeelden te bekijken en universele technologieën naar je smarthome. Allemaal prachtig ondergebracht in de opgefriste Google Home-app.1

De opnieuw ontworpen Google Home-app.

Verder gepersonaliseerd, overzichtelijker en makkelijker te gebruiken. Welkom bij de geheel vernieuwde Google Home-app, nu beschikbaar in Openbare preview.

Probeer nieuwe functies en updates uit.

In de openbare preview van de Google Home-app maak je al kennis met de nieuwste functies voordat ze algemeen verkrijgbaar zijn. Meer informatie

De vernieuwde Google Home-app met ongekend veel mogelijkheden voor personalisatie.

De geheel nieuw ontworpen app heeft nu 5 overzichtelijke tabbladen. Zet je favoriete apparaten vast op het startscherm om meerdere livestreams van camera's te zien als je de app opent. En dat is niet het enige.

Favorieten

Via het nieuwe gedeelte Favorieten krijg je makkelijker toegang tot de items die voor jou het belangrijkst zijn. Je favoriete apparaten, automatiseringen en acties staan hier overzichtelijk bij elkaar.

Apparaten

Vind je apparaten snel terug in een eenvoudige lijstweergave. Check in een handomdraai de status van je apparaten. Kijk met een paar tikken of het licht in je kantoor nog brandt en of de speaker in de keuken nog aan is.

Automatiseringen

Laat je apparaten doen wat jij wilt met de nieuwe automatiseringen van de Google Home-app. Automatiseer schema's zodat je je geen zorgen hoeft te maken of je iets wel uit hebt gezet toen je de deur uit ging.

Activiteit en Instellingen

Gebruik het tabblad Activiteit als je precies wilt weten wat er in en om je huis gebeurt. En op het tabblad Instellingen kun je snel en simpel apparaten, services en leden zoeken en beheren.

Bedieningstools die gewoon werken.

Snellere, intuïtievere manieren om alles in huis te bedienen, met een app voor Wear OS, verbeterde cameraweergave en vernieuwde tools om je smarthome te automatiseren en organiseren.

Jouw huis, nu ook om je pols.

Bedien je smartapparaten vanaf je Wear OS-smartwatch. Doe het licht aan, stel de thermostaat in of laat je waarschuwen wanneer er een persoon of pakje voor de voordeur opduikt. Allemaal zonder dat je je smartphone tevoorschijn hoeft te halen.1,2,3

Betere weergaven voor camera’s en tijdlijnen.

Check de livestreams van je camera's en je videogeschiedenis met de nieuwe tijdlijn of de speciale weergave van gebeurtenissen. Nu beschikbaar in Openbare preview.

Met één tik je hele huis in de gaten houden.

Het is nu mogelijk live videobeelden van je Nest-camera's en -deurbel te bekijken vanaf het startscherm van de Google Home-app.

Scan snel je videogeschiedenis.

Bekijk moeiteloos en efficiënt gebeurtenissen op je tijdlijn.

Houd thuis een oogje in het zeil. Direct vanuit je browser.

Met Google Home kun je in je browser live kijken naar de feeds van Nest-camera's en -deurbellen. Allemaal op één scherm. Bekijk nu een voorbeeld.

Routines die allesbehalve routinematig zijn.

Met Google Home automatiseer je moeiteloos je apparaten. Maak schema's om je camera's aan te zetten en je deuren op slot te doen wanneer het donker wordt. Of om de lichten uit te doen wanneer je de deur uitgaat. En dat is nog maar het begin.

Laat meer werk over aan je apparaten.

Stel je beveiligingscamera's zo in dat ze aangaan wanneer het donker wordt. Laat je bewegingssensor het licht aandoen wanneer je de deur doorgaat. Plan een rondje met de stofzuiger in de ochtend.

Automatisch een gerust gevoel.

Doe elke avond op hetzelfde tijdstip automatisch de voordeur op slot, zet het alarmsysteem op scherp en zet je camera's aan.

Ga lekker achterover zitten.

Stel je speaker zo in dat hij elke vrijdagavond je favoriete muziek afspeelt.4 Laat je tv aangaan wanneer je de verlichting dimt voor een filmavondje.

Google Home is voorbereid op Matter en Thread.

Meer compatibiliteit en betrouwbare connectiviteit met Matter en Thread.5 Met Matter kun je je smarthome makkelijker opzetten en sneller instellen. Ook wordt je smarthome responsiever en betrouwbaarder. Thread verbetert de signaalsterkte, de capaciteit en het bereik van al je smartapparaten.

Maak je leven makkelijker met Matter.

Matter is de nieuwe, universele taal voor smarthome-apparaten. Met Matter kun je Google Home en al je Matter-apparaten verbinden en bedienen, zodat je binnen no time een smarthome instelt dat sneller en betrouwbaarder is dan ooit.

Makkelijker om apparaten te kiezen.

Matter-apparaten werken zowel met andere Matter-apparaten als met je Google Home. Daardoor bouw je makkelijker een smarthome dat in al je behoeften voorziet.

Een afbeelding van een Google Nest Mini-apparaat op tafel

Instellen is heel eenvoudig.

Met Snel koppelen voor Matter kan je Android-telefoon automatisch Matter-apparaten vinden. Daardoor is het makkelijker dan ooit om nieuwe apparaten in te stellen en met je netwerk te verbinden.

Een afbeelding van een man die op zijn telefoon de Google Home-app gebruikt en zijn hond

Sneller en betrouwbaarder.

Matter-apparaten maken lokaal op je smarthome-netwerk verbinding met elkaar via wifi of Thread, en dat is goed voor de snelheid, betrouwbaarheid en veiligheid van je apparaten.

Twee mensen in een keuken met houtEen afbeelding van 2 mensen in een keuken die de Google Home-app gebruiken op hun Nest Hub-apparaat

Bedien je Matter-apparaten met Google Home.

Met Matter kunnen veel van je favoriete Google-apparaten, zoals de Nest Hub Max en de Nest Mini, direct verbinding maken met je Matter-apparaten. Je hebt geen speciale apparatuur nodig.5

Google-apparaten met Matter bekijken
Een afbeelding van een reeks Google Home-apparaten

Matter-apparaten van je favoriete merken.

De eerste release van Matter ondersteunt al veel verschillende smartapparaten, zoals lampen, stekkers, klimaat- en energiebeheersystemen, raambekleding en zonwering, veiligheids- en beveiligingssensoren en deursloten.

Een afbeelding van een man die een standaardlamp vervangt door een smartlamp

Apparaten werken beter met Thread.

Thread is de nieuwste mesh-technologie, ontworpen om al je smartapparaten betrouwbaar draadloos te verbinden. Thread verbetert de signaalsterkte, de capaciteit en het bereik van je thuisnetwerk.

Werkt met Thread-borderrouters.

De meeste smartdisplays en wifi-apparaten van Nest hebben een ingebouwde Thread-borderrouter, zodat je geen aparte hub nodig hebt om Thread-apparaten aan je smarthome toe te voegen.

Een afbeelding van een vrouw die samen met haar kind op de veranda is en de Google Home-app gebruikt op haar telefoon