Je smarthome is nu nog slimmer

De nieuw ontworpen Google Home-app biedt verbeterde camerafuncties, krachtige automatiseringsupdates en nieuwe opties voor het gebruik van de Google Home-app op verschillende smartapparaten1,2, inclusief de gloednieuwe Pixel Tablet. Je smarthome bedienen is nu makkelijker, en leuker, dan ooit.

Jouw Google Home-app, op jouw manier.

De Google Home-app is nu nog beter georganiseerd en makkelijker te gebruiken op al je apparaten. Je hebt nu geüpdatete weergaven, je kunt makkelijker navigeren en er zijn nog meer manieren om je smartapparaten te beheren.

De vernieuwde Google Home-app met ongekend veel mogelijkheden voor personalisatie.

De geheel nieuw ontworpen app heeft nu 5 overzichtelijke tabbladen. Zet je favoriete apparaten vast op het startscherm om meerdere livestreams van camera's te zien als je de app opent. En nog veel meer.

Favorieten

Via het nieuwe gedeelte Favorieten krijg je makkelijker toegang tot de items die voor jou het belangrijkst zijn. Je favoriete apparaten, automatiseringen en acties staan hier overzichtelijk bij elkaar.

Apparaten

Vind je compatibele apparaten snel terug in een eenvoudige lijstweergave. Check in een handomdraai de status van je apparaten1,2. Kijk met een paar tikken of het licht in je kantoor nog brandt en of de speaker in de keuken nog aan is.

Automatiseringen

Personaliseer je smarthome met de nieuwe automatiseringsfuncties3 in de Google Home-app en laat je apparaten doen wat jij wilt. Automatiseer je huis en stem de routines af op je schema om energie te besparen als je niet thuis bent en je favoriete instellingen klaar te zetten voor het moment dat je thuiskomt.

Activiteit en Instellingen

Gebruik het tabblad Activiteit2 als je precies wilt weten wat er in en om je smarthome gebeurt. En op het tabblad Instellingen2 kun je snel en simpel apparaten, services en leden zoeken en beheren.

Verbeterde camera-functies geven je extra support.

Live video

Bekijk live videobeelden van je Nest-camera's en -deurbellen vanaf het startscherm van de Google Home-app.2

Videogeschiedenis

Vind snel relevant beeldmateriaal door snel tussen weergaven te schakelen en de videogeschiedenis nauwkeurig te doorlopen.2,4

Houd thuis een oogje in het zeil. Direct vanuit je browser.

Met Google Home kun je nu in je browser live de feeds van je Nest-camera's en deurbel2 zien.

Beleef je smarthome op een compleet nieuwe manier met de Pixel Tablet.

Regel je smarthome direct via je Pixel Tablet. In de Hub-modus2,5 kan iedereen in huis de smarthome-apparaten bedienen. En het volledig geïntegreerde Home-deelvenster biedt nog sneller toegang tot je favoriete instellingen.
Meer informatie

Beheer je apparaten beter met Google Home voor Wear OS, waar je ook bent.

Stel de temperatuur in1,2 en zorg dat de verlichting al aan is als je terugkomt van je avondwandeling. Met de nieuwste Google Home-updates voor Wear OS kun je de kleur van je verlichting aanpassen, thermostaatinstellingen regelen en compatibele smartsloten bedienen. En dit alles gewoon met je smartwatch.1

Automatiseringen die allesbehalve routinematig zijn.

Met Google Home maak je handige automatiseringen3 met je compatibele apparaten. Maak schema's om 's nachts je camera's aan te zetten. Zet je stofzuiger 's morgens aan het werk. Dim je lichten als je het huis uit gaat. En nog veel meer.
Meer informatie

Laat meer werk over aan je apparaten.

Stel je thermostaat in op Ecotemperaturen als er niemand thuis is3. Zet het licht in de garage aan als er beweging wordt gedetecteerd3. Doe de deuren elke avond op slot1,4.

Automatisch een gerust gevoel.

Doe elke avond op hetzelfde tijdstip automatisch de voordeur op slot, zet het alarmsysteem op scherp en zet je camera's aan3,4.

Ga lekker achterover zitten.

Word wakker met energieke muziek zodra de zon opkomt en zet je tv3 met Chromecast6 aan om het nieuws af te spelen. Verander op vrijdagavond de kleur van je lampen en speel je favoriete podcast af3.

Een afbeelding van een webbrowser waarin de scripteditor voor Google Home-automatisering is geopend.

Schrijf de automatisering van je dromen.

De gloednieuwe scripteditor is nu beschikbaar in de Openbare preview. Met deze veelzijdige tool kun je sterke automatiseringsroutines makkelijk instellen en bewerken.

Start automatiseringen bij cameragebeurtenissen, bijvoorbeeld als een pakket wordt waargenomen, en schrijf aangepaste meldingen om je huishouden op de hoogte te houden. Maak de meest behulpzame automatiseringsroutines die je je kunt inbeelden en ontdek de vele mogelijkheden met toegang tot geavanceerde logica en bijna 100 starters en acties.

Aan de slag

Chromecast met Google TV in jouw smarthome.

Google TV tilt streaming en live tv naar het volgende niveau en brengt al je favoriete entertainment van al je apps samen zodat je makkelijk vindt wat je zoekt en al je content kunt ordenen.6,7.

Probeer nieuwe functies en updates uit.

Via de openbare preview krijg je vroege toegang tot de nieuwste functies van de Google Home-app voordat ze algemeen beschikbaar zijn. Vraag nu een uitnodiging aan in de Google Home-app.
Meer informatie