Maak je woning behulpzaam met smartapparaten.

Met Google Home kun je je woning makkelijk transformeren in een bedienbare smarthome. Kies uit duizenden apparaten die je huis comfortabeler, veiliger en efficiënter maken, precies zoals jij dat wilt.

Matter komt eraan.

Voor een smarthome waar alles naadloos met Matter werkt. Later dit jaar beschikbaar. Matter is de nieuwe norm voor de branche waardoor smartapparaten beveiligd, betrouwbaar en moeiteloos met elkaar werken.

Zoek later dit jaar naar dit label op Matter-apparaten.

Apparaten die samenwerken

Alle Matter-apparaten werken met elkaar en met Google Home, waardoor je makkelijker een smarthome kunt inrichten dat voor jou het werk doet.

Eenvoudige, snelle instelling

Met Snel koppelen van Android vindt uw telefoon automatisch Matter-apparaten en kunt u deze met één tik toevoegen aan de Google Home-app.1

Responsief en betrouwbaar

Matter-apparaten maken rechtstreeks verbinding via je thuisnetwerk. Daardoor is er minder vertraging en werken ze ook als je geen internetverbinding hebt.

Handige apparaten voor elke kamer.

Met Google Home werken je Werkt met Google Home- en Nest-apparaten naadloos samen voor meer wooncomfort. Wil jij dat ook? Koop dan smartapparaten met het label Werkt met Google Home.

Overal te bedienen.

Krijg de hulp die u nodig heeft wanneer u maar wilt. Praat of tik om afzonderlijke smartapparaten, hele kamers of uw complete huis te bedienen, waar u ook bent.2

Vraag Google handsfree om hulp.

Heb je je handen vol of lig je al in bed? Geen probleem, Google Assistent staat voor je klaar.3 Gebruik een spraakopdracht om bijvoorbeeld de verlichting aan te passen, de tv uit te zetten en Routines te starten.

Zeg "Hey Google" om te beginnen.

Beheer je huis vanaf elk apparaat.

Bedien je huis vanaf de dichtstbijzijnde smartdisplay, telefoon of tablet. Welk apparaat je ook kiest, het gebruik is naadloos en intuïtief.

Behoud de controle als je niet thuis bent.

Waar u ook bent, u kunt zien wat er thuis aan de hand is en uw apparaten beheren.4 U hoeft alleen de Google Home-app te openen.2

Laat je huis automatisch taken uitvoeren.

Stel routines in om dagelijkse taken automatisch te laten uitvoeren, zoals de gordijnen openen, het koffiezetapparaat aanzetten en de buitenverlichting uitdoen.

Met smartservices krijgt u nog meer hulp.

Met smartservices van Nest kan uw huis nog meer.

Weet wat er thuis gebeurt met behulp van intelligente meldingen voor al uw camera's, deurbellen, speakers en displays.

Meer informatie

Veiliger met Google.

Google gebruikt je apparaten en gegevens alleen om je woning slimmer te maken, op de manier die jij wilt. Je behoudt alle controle over je gegevens die een beveiliging van wereldklasse hebben.

A girl in the kitchen using her phone

Laat je smarthome het werk voor je doen.

In de Google Home-app kun je duizenden compatibele apparaten voor je huis instellen, beheren, automatiseren en bedienen. Maak aangepaste routines om bijvoorbeeld automatisch compatibele verlichting aan te zetten, de weersvoorspelling te checken en het nieuws af te spelen.